sjec.dk

Opbygge din købere liste

Jeg talte for nylig til et par folk, der ønskede at blive involveret i engrossalg egenskaber. Engroshandel egenskaber er en stor niche til at være i, fordi hvis du kan finde de rigtige Leder du får ingen problemer sælge dine egenskaber og sælge dem hurtigt. Men før du kan sælge dem hurtigt du skal have en købere liste. En købere liste er en af de vigtigste dele af en grossister virksomhed. Når du Engroshandel egenskaber du ønsker at være i stand til at vende dem så hurtigt som muligt, og med en stærk købere organiseret den rigtige måde, denne proces bliver en hele herligheden lettere.

Hvad er nogle kilder til købere?

Din lokale ejendomsmægler investering klub er en stor ressource for købere. Hvis du er en investor er det helt afgørende, at du kender investorerne i dit område og har kontakt med dem. Når du møder finde dem ud af, hvilken del af investerer de fokusere på og tage til efterretning. Visse investorer på din lokale klubber kan ikke være interesseret i at købe egenskaber fra andre investorer, fordi det ikke er deres særlige koncentration. Men dem, der er på udkig efter disse typer af tilbud er stor. Du ved, de er investorer, så din real estate investering klubber bør være din første kilde for at oprette listen over købere.

En anden kilde til potentielle købere er fra tegn og rubrikannoncer. Når du ser en annonce, der siger “Vi køber huse” eller anden reklame, der er klart fra en investor, Skriv nummeret ned. Når du kommer hjem ringe til nummeret og bare begynde at tale til investoren. Find ud af hvilken slags egenskaber de er interesseret i. Tage noter på hver samtale, du har og holde omhyggelig poster

En af de bedste kilder til en købere liste er din lokale sektion 8 office. Ring til din lokale kontor eller besøge dem og få en liste over de lokale udlejere i dit område. Dette vil give dig en stor liste over folk, der er aktive i fast ejendom investere og er potentielle købere. Igen, når du har listen kontakte hver investor og snakke med dem og prøve og få en fornemmelse for hvilke typer af egenskaber de leder efter. På en margennote, kan du også kunne finde en brændt ud af udlejer, der ville være villige til at sælge dig deres udlejningsejendomme eller ejendomme til underkurs. Så ikke alene kan dette trin bidrage til at skabe en købere liste, men du kan også generere et par gode kundeemner fra denne nemme trin.

Husk Når du samler alle disse navne at tage masser af noter. Få hvert personer kontaktoplysninger og så meget anden information som du kan. Et kritisk stykke info er e-mail-adressen. Når du har en egenskab, og du har 100 e-mails af potentielle købere, alt du skal gøre er sende en e-mail, og du har nået 100 potentielle købere i bogstaveligt sekunder. Uanset strategi jeg har tænkt mig over næste, er dette en meget kraftfuld måde at vende dine egenskaber meget hurtigt.

Så nu har du en købere liste, hvad næste?

Det næste skridt, som jeg anbefaler er at sortere listen over købere. Grunden til du gør dette er at tage væk en masse besvær du måske står over for. Hvis du har din liste opdelt i en A, B, C og D liste; du vil finde, Engroshandel en hel del lettere. Du er en liste kan være dem, der kan bringe kontanter på bordet inden for en uge. B listen kan være dem, der har prækvalificeret til en specifik lånebeløbet. C listen kan være dem, der ikke har prækvalificeret, men du mener kunne være i stand til at få finansiering i en måneds tid. Så din D liste kan være dem, som du har ingen grund til at kontakte fordi du ikke tror de vil kunne få pengene fra hvor som helst.

Men du opdele din liste, hjælpe denne proces, fordi du blot videre ned din liste. Start med din A liste derefter listen B og så videre ned linjen, indtil du har en køber og ejendommen er solgt.

Jeg har også fundet det nyttigt at have en hjemmeside, hvor du kan lægge billeder og beskrivelser af dine ejendomme. Dette dog er ikke nødvendig men på grund af et nyt program har en god ven af mine skabt hvor du kan liste du egenskaber og alle kan se dem. At lytte til et interview jeg foretaget med denne person og finde ud af mere om hans program besøg <>.

Jeg håber du har fundet denne oplysninger nyttige og du er i stand til at vokse din købere liste større end nogensinde før. For at finde ud af flere strategier for engrossalg samt andre investeringsteknikker, kan du besøge os på <>.