Globalisering, udvidelse af interkontinental handel, teknologisk fremskridt og stigningen i antallet af virksomheder beskæftiger sig på den internationale scene har medført en dramatisk ændring i hyppighed, kontekst og middel som folk fra forskellige kulturelle baggrunde interagere.
På tværs af kulturelle løsninger til internationale business er krav i stigende grad bliver set som en gyldig og nødvendige metode med at forbedre kommunikation og interaktion i og mellem virksomheder, mellem virksomheder og kunder og mellem kolleger.
Cross kulturelle konsulentfirmaer er involveret i medvirken virksomheder at finde løsninger på de udfordringer, cross kulturforskelle bære.
Internationale og nationale virksomheder er i sidste ende et resultat af mennesker. Som med inkompatibel programmel, kan hvis folk der kører på forskellige kulturelle kodning, problemer opstå. På tværs af kulturelle konsulentfirmaer derfor koncentrere deres indsats om Interpersonel kommunikation.
Forskellige kulturer og kulturelle baggrunde mellem en meget forskelligartet personalet base fører til forhindringer, udfordringer og vanskeligheder. Manifestere sig generelt områder som adfærd, etikette, normer, værdier, udtryk, gruppe mekanik og nonverbal kommunikation på tværs af kulturelle forskelle. Disse grænseoverskridende kulturelle forskelle så Følg til højt niveau områder såsom ledelsesstil, virksomhedskultur, marketing, HR- og PR.
For at overvinde de potentielle faldgruber, kræves specialist opmærksomhed i form af cross kulturelle konsulent. Da man skulle nærme sig en læge for en medicinsk diagnose eller en revisor til at undersøge finanser, tilbyder cross kulturelle konsulenter ekspertise, erfaring og knowhow til at diagnosticere problemer og løsninger til interpersonelle kulturelle forskelle.
Inden for virksomheder er der mange facetter i som kulturelle forskelle manifestere. Nogle centrale områder som cross kulturelle konsulenter beskæftiger sig med omfatter, men er ikke eksklusivt til følgende:
Cross kulturelle HR: HR dækker en bred vifte af business kritiske områder, der har brug for cross kulturel analyse. Konsulenter kan tilbyde rådgivning på en række områder, herunder rekruttering, flytning, internationale opgaver, personale fastholdelse og uddannelsesprogrammer.
Cross kulturelle teambuilding: for at få en velfungerende afdeling inden for et selskab, meddelelse er kritisk. Cross kulturelle konsulenter giver værktøjer og metoder til at fremme personale integration, reducere cross kulturelle konflikter og opbygge holdånd. Dette sker primært gennem fremhæve forskelle og bygge på styrker til at sikre, at de anvendes positivt.
Cross kulturelle Synergy: internationale fusioner, opkøb og joint ventures kræver folk fra forskellige kulturelle baggrunde til at harmonisere for at lykkes. Cross kulturelle konsulenter rådgive på gruppe mekanik, kommunikation stilarter, normer, værdier og integration processer.
På tværs af kulturelle bevidsthed uddannelse: Arbejde med kolleger, kan kunder eller klienter fra forskellige kulturelle baggrunde, med forskellige religioner, værdier og etiquettes lejlighedsvis føre til problemer. På tværs af kulturelle bevidsthed træning er normalt en generisk indførelse i en kultur, land, region eller religion. Formålet er at udstyre praktikant med tilstrækkelig viden til at beskæftige sig komfortabelt med mennesker fra forskellige kulturer, undgå misforståelser og fejl.
Cross kulturundervisning for udstationeret Relocation: personale, der rejser oversøiske behovet for at forstå de kulturelle grundlæggende i værtsland eller region. Viden om landets historie, kultur, lovgivning, traditioner, business praksis og sociale etiquettes alle bidrage til at minimere virkninger af kulturchok og dermed glat overgang oversøisk.
Cross kulturelle forhandlinger: udstyret med deres viden om de to eller flere kulturer, der kan mødes omkring tabellen forhandling, rådgiver en krydser kulturelle konsulent på områder som forhandling strategier, stilarter, planlægning, lukning og etikette i rækkefølge for at øge chancen for et vellykket resultat, fri for misforståelser, mistanker og generelle cross kulturelle kommunikation opdeling.
Krydser kulturelle PR konsulent: mærkeimage, public relations og reklame er alle områder virksomhederne skal være forsigtig med når jeg flytter ud af den nationale sammenhæng. Smag og værdier ændrer sig dramatisk fra kontinent til kontinent. Det er afgørende at forstå om brand navn, billede eller reklamekampagne er kulturelt gældende i mållandet. På tværs af kulturelle konsulenter undersøge ord, billeder, billeder, farver og symboler for at sikre, at de passer godt med målet kultur.
Cross kulturel sprogundervisning: Sprogundervisning er et område, hvor lille investeringerne foretages i virksomheder, men hvor de forretningsmæssige fordele er stor. Sproglige viden går en lang vej i bridging kulturkløfter og gulvafslibning kommunikationslinjer. Cross kulturelle konsulentfirmaer uddanne sprog til business personale, støbning deres learning til business miljø, de arbejder.
Sammenfattende klart er rolle og ekspertise på tværs af kulturelle kommunikation konsulenter vigtigt for dagens internationale virksomhed. De potentielle faldgruber cross kulturforskelle præsentere virksomheder er omfattende. I det væsentlige er en cross kulturelle konsulentens primære mål integration. Denne integration, mellem kolleger, kunder og gæster er afgørende for virksomhedens succes. Udstyret med erfaring, viden og frem for alt objektivitet, cross kulturelle konsulent skaber broer af forståelse og åbner kommunikationslinjer.
Yderligere oplysninger på tværs af kulturel uddannelse kan du besøge