sjec.dk

Højt proteinindhold kost kan Have en “Dårlig” indvirkning på din karriere

Med al spændingen om højt proteinindhold kost er et område, der er ofte ikke talt om en kost rig på protein kan være en stor bidragyder til dårlig ånde. Faktisk er der flere årsager til dårlig ånde, hvoraf de fleste mennesker har givet lidt, hvis nogen, troede at.
Har du nogensinde tænkt på den indvirkning, en persons ånde kan have på deres karriere? Ofte er det eneste sted lugten af din ånde er nævnt i tandlægeklinik. Men, det er helt sikkert noget at tænke på.
Tænk på sidste gang du stødt på nogen med dårlig ånde. Har du fortælle dem? Sandsynligvis ikke. Det er ikke så let at sige, “ved den måde, din ånde er stødende,” som det er at sige, “Du har noget på din skjorte.”
Har du nogensinde spekuleret over, hvis din ånde er stødende? Måske er du en person, der er konstant affyret ånde møntanstalter, tyggegummi eller sprøjtning munden før du tale med andre. Overveje, hvad gentagne gange tyggegummi eller sutte på en sukker mint kan gøre til dine tænder.
Formålet med denne artikel er at give dig en enkel forståelse af hvor dårlig ånde kommer fra og hvad du kan gøre ved det. Som tidligere nævnt, høj protein kan kost forårsage dårlig ånde. Dårlig ånde er forårsaget af bakterier i din mund eller hals. Henfald af dine tænder kan også bidrage til dårlig ånde. Derudover bidrage sygdom, rygning, alkohol, diabetes, Slim fra halsen og visse fødevarer, du spiser til en ubehagelig lugt. I ekstreme tilfælde er lugten så stødende det angiver serøs medicinske problemer.
I modsætning til populær tro, sjældent er dårlig ånde forårsaget af maveproblemer. Heller ikke mundskyllevand helbrede dårlig ånde. Hvis der er noget, de fungerer som en midlertidig løsning og tilføje til problemet i det lange løb. Men mundskyl sammenholdt med tandtråd, tand børstning og tunge rengøring kan hjælpe.
Der findes enkle løsninger til bedre ånde og der er mere drastiske foranstaltninger for nogle kan det være nødvendigt at tage. På den simple side, kan rengøring din tunge hjælpe en hel del. Du kan bruge din tandbørste til at gøre dette. Prøv at gå tilbage så langt som du kan for at opnå det bedste resultat. Nogle mennesker kan i første omgang opleve en gag refleks. Jo mere du sætter det ind i din mundhygiejne praksis, jo lettere bliver det.
Regelmæssig professionel tænder rengøring er en anden simpel løsning. Den bedste del af at have en regelmæssig rengøring med din tandplejer er du vil være i stand til at fange eventuelle medvirkende problemer så hurtigt som muligt.
Hvis du har nogen tænder, der skal reparere såsom mister fyldninger, tilsyneladende henfald eller chips på gensyn dental professional hurtigst muligt. Ikke blot vil du være i stand til at mindske de problemer, du måtte have med dårlig ånde, du vil reducere de negative langtidseffekter, sådanne ting kan have på din mund og generelle sundhed.
Uanset dit erhverv er dårlig ånde noget, der påvirker dig i uudtalte måder. Med de simple trinene i denne artikel fjerne du muligheden for, at du kan fornærme nogen uden at vide det..
Hvis du er i salgs- eller ethvert erhverv hvor du beskæftige sig med offentligheden, er dette især vigtigt for dig. Kan du risikere at chancen for at fornærme en kunde med noget du har mulighed for at korrigere? Jeg tror ikke.