Design af dit kontor og hjem har stor indflydelse på din økonomiske succes. Hvis dit arbejde eller levemiljøer er i harmoni med naturen har de en positiv indvirkning på din velstand.
I naturen er alle fem elementer (vand, ild, jord, luft og plads) i balance. Når et hjem eller kontor er bygget bliver denne balance forstyrret. Vastu er en gamle arkitektoniske videnskab, der afbalancerer de fem elementer i ethvert miljø bringer maksimal produktivitet og succes.
Som en del af denne jord lever vi i et hav af elektromagnetiske og stjernernes indflydelse. Hvert skift, produceret i atmosfæren har potentiale til at påvirke vores handlinger. Hver partikel af energi i atmosfæren er knyttet til den næste partikel. Ifølge Vastu, solen producerer forskellige kvaliteter af energi på sin vej fra øst til vest og kan påvirke vores daglige liv. Hver af de fem elementer er forbundet med en retning og hver retning har en bestemt indflydelse på vores forretningsaktiviteter. Hver funktion af en virksomhed er mest optimalt understøttes af en individuel retning.
Det nordøstlige område af du hjem eller kontorer er knyttet til elementet vand og påvirker din succes. Nordøst er godt for indgange, ledelsesmæssige kontorer, forskning og udvikling. Hvis dette område har ordentlig Vastu, finanser vil vokse og der bliver positivt cash flow. Hvis der er et toilet, rod, varme eller belysningssystemer eller blokering, vil vækst blive langsom.
Sydøst, som tilfører den energi, der er nødvendige for at gennemføre transaktioner, er justeret med elementet ild. Køkkener, lunchrooms i kontorer, computerrum, opvarmning og belysningssystemer og retsforhold producerer gavnlige resultater i sydøst. Når dette område udnyttes korrekt, vil der være hurtig transaktioner og overskud. Hvis der er en manglende hjørne eller blokering, transaktioner vil blive trukket og investeringer vil være træg.
Det sydvestlige område af dit kontor er forbundet med jorden element og drev deres finansielle støtte. Et soveværelse i et hjem, kontorer for formanden, direktører og supervisorer af en virksomhed er mest effektiv i sydvest. Med ordentlig Vastu i denne retning, vil finansielle opbakning kommer let sammen med sikker opsparing. Hvis der er et toilet eller varmekilde, vil der være likviditetsproblemer og udtynding af besparelser.
Det nordvestlige område af dit kontor, der er forbundet med elementet luft. Det påvirker evnen til at oprette og kommunikere. Badeværelser, konferencelokaler, bogholderi og salg arbejde godt i nordvest. Hvis dette område er afbalanceret efter Vastu principper der vil være tilfredse kunder og klar kommunikation. Hvis der er vil en manglende hjørne eller blokering der være unøjagtige bogholderi, utilfredse kunder og forvirring.
Det centrale område af et hjem eller kontor er forbundet med elementet plads. Hvis dette område er åbent vil der være forretning og karrieremuligheder. Med rod, toiletter, køkken, eller ingen åbne rum i midten af et miljø, vil der være finansielle begrænsninger.
Jorden er en magnetisk kraft og er sammensat af de fem elementer, som er vores hjerne. Thalamus er relæ center for alle sensoriske og motoriske færdigheder i hjernen. Neurologisk forskning har vist at affyring mønstre af neuroner i thalamus funktion forskelligt afhængigt af hvilken retning man vender. Vores sind er derefter interaktive resultatet af virkningen af det magnetiske felt på vores hjerneceller. Ved at placere vores organer og miljøer i tråd med den magnetiske akse, kan vi tænke og handle mere i harmoni med naturen.
Vores handlinger vil blive mere synkroniseret med kræfter i naturen, ligesom svømning med stream i stedet for svømning mod det. Mange undersøgelser har vist, at når man vender mod nord på deres skrivebord vil de være mere produktive og succesfulde. Undersøgelser har også vist, at salget stiger, når en salgsmedarbejder vender mod nord eller øst når du arbejder med en kunde.
Desværre mest moderne arkitektur er baseret på funktion alene og er ikke designet til at adlyde natur-kræfter sol, vind, vand, klimaændringer og planeterne. Alle ingredienser i en forretning – er om hjem eller kontor baseret – stærkt forbedret når funktioner nævnt ovenfor er i deres korrekte position. Hvis der er ubalance, kan disse rettes ved en kvalificeret Vastu professional, der er erfarne i rektifikation allerede eksisterende bygninger.
VASTU TIP MÅNEDENS
Ting, der gør du gå Mmmm…
For at stimulere økonomisk vækst i dit liv sted en vand springvand i det nordøstlige område af dit hjem eller kontor. Springvand er meget effektiv i at flytte “hængende” energi, især når det kommer til økonomi.
Vand symboliserer renhed og opliver al nulevende sager. Vores krop består af 70% vand. Vi kan leve i lang tid uden mad, men vi kan ikke overleve i meget lang tid uden vand.
Springvand med bevægelige vand forbedre livsfremmende energi. Springvand rense og absorbere negative energi. De polarisere lys, skabe ultraviolet lys med ozon, som forbedrer alle vækst.