Forældre bemærkede også, at de ville anbefale SMS-beskeder til andre forældre. Forældre rapporterede lide SMS-beskeder og så dem som nyttige, fordi de fungerede som en påmindelse, forudsat oplysninger på en hurtig måde, der ikke kræver at tale med nogen, og viste nogen “plejet.” Næsten to tredjedele (60,8 %) af forældre rapporterede påmindelsen var enten den vigtigste årsag eller en del af grunden til at de bragte deres barn til en anden dosis, og 70,1% sagde, at det påvirkede bringe deres barn før. En del af forklaringen på det stigende antal cykeldødsfald er, at flere mennesker cykler til og fra arbejde, hedder det i rapporten.

Børn i 660 familier havde brug for en anden dosis influenzavaccine, som sæson deltog i interventionen. De fleste familier var Latino og offentligt forsikrede; næsten tre fjerdedele (71,9 %) troede, at deres barn i det mindste var noget beskyttet mod influenza efter en dosis. Alle familier havde en mobiltelefon med sms-funktioner. Fordi MEG registrerer de magnetfelter, der produceres af vores hjerne, som hjerneceller affyre beskeder til hinanden, det giver forskerne en real-time indsigt i vores hjerne, som det behandler sin verden omkring det. Det europæiske projekt har nu produceret en prototype, der kombinerer MEG og MRI. Nu, Europæiske forskere har med succes kombineret magnetisk resonans forestille sig, eller MR, scanning med en spirende billeddannelse teknologi kaldet magnetoencephalography, eller MEG. Williams, der bemærkede i rapporten, at 21 stater har hjelm love for mindreårige. Den nye forskning fandt også, at stater med høje befolkninger og flere byer tegnede sig for de fleste af cykel dødsfald.

Der er også Snell Foundation’s cykelhjelm standarder. Da FARS databasen er begrænset til skader under et motorkøretøj kollision, der resulterede i død af mindst én person inden for 30 dage efter kollisionen, resultaterne er sandsynligvis en underdrivelse af, hvor vigtigt hjelm love er. Disse metoder kan skabe en barriere mellem motorkøretøjer og cyklister, hvilket gør vejene til et sikrere sted for cyklister. Omkring en fjerdedel af nedbrud ske i mørke, så iført reflekterende tøj eller vedhæfte et lys til cyklen kan hjælpe bilister bemærker cyklister, Williams rådgivet. I sidste ende, disse nye fremskridt inden for teknologi billeddannelse kunne hjælpe læger forstå, hvad der sker i hjernen hos patienter, såsom dem med epilepsi.

Nye fremskridt i forbindelse med nye anvendelser af billeddannelse teknologier kan hjælpe forskerne afdække hjernens mysterier. Der har således bundtet to måder at billeddannelse hjernen i en hjelm-lignende enhed. Hjelm og beskyttelsesbriller – Uden at have en tvivl det vigtigste motocross gear, at hver chauffør burde have, høvding cykelhjelm er en hjelm. Der er simpelthen ikke noget alternativ til at bruge en cykelhjelm! Som du måske allerede ved, måles cykelhjelmlys i lumen. Hver time i USA, 25 børn er sendt til skadestuen på grund af cykel ulykker. På min første europæiske cykeltur år siden havde jeg bare en T-shorts og regelmæssige shorts.

Så derfor er den allerførste investering, som du bør gøre efter at få en cykel er at købe for det et sæt af forlygter og baglygter. Derfor eksperter ser en reel fordele i at kombinere de to forestille teknikker. Fordelene bør flyde for patienter, læger og hjerne forskere. To tredjedele af dødsfaldene skete hos mennesker, der ikke var iført en hjelm, forskerne fundet. Samlet, voksne mænd tegnede sig for 74 procent af cyklister dræbt i 2012, forskerne rapporterede. 84 procent af antallet af dødsfald på cykler var hos voksne i 2012. Det skal ifølge undersøgelsen kun sammenlignes med 21 procent i 1975.